Forskare gör sexrobotar för att tillfredsställa astronauternas S.E.X.U.A.L behov

I filmen A.I. Rising har vi sett hur sexrobotar och maskiner kan uppfylla människor; de mest grundläggande behoven i vår strävan att utforska rymden. Det kan också ha lösningen på ett av våra mest akuta problem i utforskning av rymden.

Astronauter måste gå igenom rigorös utbildning innan de kan lämna jorden yta och gå till rymden. Men det betyder inte att de inte är människor med behov.

Medan S.e.x fortfarande är ett tabu och ett känsligt ämne i många nationer, är det inte att förneka att vi måste komma med realistisk lösning för att hjälpa astronauter tillfredsställa sina drifter.
robotar rymden mänskliga behov
Astronauter måste gå igenom rigorös utbildning innan de kan lämna jorden yta och gå till rymden. Det betyder dock inte att de inte är människor med behov

Det är fortfarande ett mysterium om människor kan behålla sin bästa form och dom begränsas i små rum med en handfull andra människor i sikte. Och om de kan stå ut med ett begränsat antal möjligheter att bilda en relation och tillfredsställa sina sexualitetsbehov.

Dessa är de problem s.e.x tech kan ha lösningar på.

Forskare undersöker nu möjligheten av robot-mänskliga erotiskinteraktion och dess tillämpningar för att upprätthålla astronauternas välbefinnande när de inte är på jorden.
S.e.x I rymden

Utforska och kolonisera andra planeter är en av människans viktigaste strävanden i historien. Men de är inte utan utmaningar. En av dem är att göra resan i rymden livskraftig, psykiskt och fysiskt, för människor. Som vi alla vet är sexualitet och intimitet våra mest grundläggande behov, de blir centrum för forskare att hitta lösningar på.

De frågor vi måste besvara nu är hur kan människor ha s.e.x i rymden? Kan vi reproducera oss när vi inte är på jorden? Och hur intima relationer kommer att bli när astronauter är ombord på rymdfarkoster?

Hittills har NASA och andra rymdmyndigheter förnekat att samlag någonsin hänt på rymdresor. Så detta kan vara antingen de döljer sanningen från oss eller s.e.x inte hända alls. Men eftersom forskare försöker förlänga människors vistelse på månen eller Mars, förr eller senare måste vi ta itu med problemet med sexuella behov.