10 Färdiga proteinshakes recept (perfekt för att hålla passform)

Färdiga proteinshakes från Snorbilligt.se är ett bra sätt att få en näringsrik måltid. De ger allt du behöver-proteiner, friska fetter, grönsaker och frukter.

“Smoothies ger en bekväm, bärbar och lätt måltid (eller mellanmål) utan att behöva laga mat”, säger Marni Sumbal sports dietist och författare till viktig Sportnäring. “I allmänhet kan dricka vara ett kompakt sätt att få viktiga näringsämnen som annars kan saknas från din dagliga kost. Dessutom kan det snabbt ge din kropp vad den behöver för att maximera återhämtningsreaktionen efter en fysisk träning.”Protein store drycker innehåller ofta mer kalorier och socker än du kanske tror. Det är dock lätt att göra friska, proteinrika Färdiga proteinshakes från Snorbilligt hemma.

Så hur ska du göra en hälsosam proteinskaka? Börja med att använda ungefär ett glas frukt per skaka, råder Samantha Cassetty, sport dietist. I en berättelse för NBC förklarar Cassetty att det är lätt att överdriva frukten när du häller över en mängd olika ingredienser för mixern. Dessutom kommer du också vill mäta en enda portion av hög fetthalt tillsatser såsom mutter smör, chia frön och avokado, eftersom dessa lätt kan öka din kaloriförbrukning. Att lägga till en handfull gröna, som kål eller spenat, är ett bra sätt att öka ditt intag av antioxidanter och fibrer. Som en bonus får grönsaker dig att känna dig full längre.

När det görs korrekt kan smoothies vara ett bra sätt att börja dagen, och smakmöjligheterna är oändliga.

Prova en av dessa 10 proteinrika smoothies som är packade med mutter smör, gröna och fibrer för att tillfredsställa din gom och mage. För varje recept, sätt ingredienserna i den angivna ordningen och blanda tills en mjuk smak erhålls.