Saker som är bra att ha som prepper

Batterier, tändstickor, silvertejp

Batterier, tändstickor och kanalband är nödvändigheter; dock är deras betydelse underskattad i den typiska heminställningen. I prepping från prepperbutik, dessa saker är viktiga; batterier kan driva upp din ficklampa och Transistorradio under ett strömavbrott; tändstickor är en eldkälla, och silvertejp används för att hålla saker robust.

  1. Kraftig kniv

Bortsett från din allsidiga fickkniv är det viktigt att ha en kraftig. Det finns många sätt att använda din kniv, till exempel vid matlagning, självförsvar, skärning av trä och andra material, signalanordningar, grävning och skyddsbyggnad. Du kan också använda din kniv för att starta en eld.

  1. Kokkärl och lägerkamin

Preppers har köksredskap och spisar som inte behöver El; detta låter dem laga mat trots strömavbrottet. Några av dem använder propanbrännare eftersom de är praktiska och passar in i en inomhusinstallation.

  1. En månad matförsörjning för familjen

Att lagra mat räcker inte. Preppers beräknar sin matförsörjning enligt varje familjemedlems kapacitet. De ser också till att maten de håller är rik på näringsämnen tillräckligt för att bränna dem längre än skräp eller snabbmat.