Träna människor online och tjäna pengar

Visst vet du principen om privata lektioner. Konceptet är detsamma, men genom att träna människor online. Detta gör att du kan tjäna lite pengar för dig själv på ett säkert och ärligt sätt. Under de senaste åren, online utbildningsplattformar multiplicerar. Dessa gör att du kan dela din tekniska eller professionella kunskap med andra. Detta är ett bra sätt att göra dig en hel del pengar. För att göra detta är principen enkel: spela in en video av vad du vill dela online. Sedan, publicera din video för internetanvändare att dra nytta av.

Fördelen med en online-träning är att din video är tillgänglig när som helst och synlig för flera personer samtidigt. Varhelst användarna kan vara, de kan komma åt din online utbildning video. Varje gång någon ser din video kommer några euro att doneras till ditt konto.

Om du därför har kunskap eller know-how att dela, här är plattformar som är specialiserade på online-utbildning och som gör att du kan runda upp dina månader :

Udemy är en plattform som låter dig tjäna några euro varje gång din video visas. Du kan lägga upp videor om personlig utveckling, marknadsföring eller enkla frågor som hur man hittar sömn.

Tuto.com är en plattform som erbjuder mycket mer teknisk utbildning som utbildning om användning av bro eller SLR-kameror, utbildning om användningen av viss programvara eller andra.

Källa: TjanaPengar.net